Ön elég figyelmet fordít szíve egészségére?
Életvitelünk ereink állapotának romlásához vezet, melynek eredményeként a keringést fenntartó motor – a szívünk egyre nehezebben képes ellátni létfontosságú feladatát.
Egészségmegőrző, keringésjavító technikákat alkalmazni
most fontosabb, mint valaha!
A szív és érrendszeri betegségek több áldozatot szednek Magyarországon, mint valamennyi más betegség, baleset és más halálok együttesen, pedig 4-ből 3 halál megelőzhető lenne. Tudnia kell, a stroke nem fáj! Szédülünk kicsit, idegesebbek vagyunk, és a legrosszabb, amit tehetünk, arra várunk, hogy magától elmúlnak a tünetek. Harminc percenként hal meg valaki Magyarországon stroke áldozatként. Nagyon fontos a korai felismerés. Éppen ezért szükséges minden emberhez eljuttatnunk üzenetünket, miszerint „Ha tudunk róla, változtathatunk rajta!” A hirtelen szívhalál gyakran kiszámíthatatlan: szívbetegeken, illetve ismert szívbetegség nélkül is előfordulhat, az első tünetek jelentkezése és a halál között lehet csak egy óra telik el.
Még mindig a legtöbben úgy gondolják, mindent megtesznek a gyógyulásuk – vagy az egészségük érdekében azzal, hogy szedik a gyógyszereiket. Azonban ez csak félmegoldás.
Érdekli, mi hoz valódi eredményt vagy megelégszik a félmegoldásokkal?
?
Amit a valódi gyógyulásért küzdők megoldásként
fogadnak el
Amennyiben Ön is azok közé tartozik
 • aki szeretné elkerülni, vagy éppen elhagyni gyógyszereit,
 • aki szeretné megelőzni a szív- és érrendszeri traumák kialakulását,
 • vagy már túl van rajtuk és tart egy újabbtól,
 • aki szeretné biztonságban tudni szerettei és saját egészségét,
 • aki szeretne hosszan tartó fiatalos lendületet,
akkor a legjobb helyen jár, mert ezek nem csak jól csengő üres szavak! Megmutatjuk, hogyan érheti el a legjobb eredményt!

Van egy megoldás a kezünkben, amely már 37 országban, 81 orvostudományi intézmény vizsgálatai előtt, 230 tanulmány szerint bizonyította egészségjavító hatását, ami az Ön problémájára is megoldás lehet.
Diagnosztikai Központunkban családias környezetben – objektív állapotfelmérést követően szakembereink, természetgyógyászaink és szakorvosaink segítségével kidolgozunk egy személyre szabott programot, amely egészségi állapotának szinten tartása helyett, annak folyamatos javulását célozza, továbbá megismerkedhet a
speciális lágylézer-terápiánkkal
és annak egészségügyi hatásaival is.
Segítségünkkel Ön is könnyedén tehet egészségéért. A lehetőség adott, mi pedig kezébe adjuk a megoldást.
Ráadásul most van egy különleges ajánlatunk is az Ön számára!
Miben más ez, mint a hagyományos kezelések?

A hagyományos kezelések legtöbbször a tünetek megszüntetésére koncentrálnak. A lágylézer-terápia elsősorban nem a tünetek kezelését, hanem az azokat kiváltó problémák megszüntetését célozza, a gyógyszerekre jellemző mellékhatás, ellenőrizetlen kereszthatás, valamint a rossz adagolás veszélye nélkül.
A lézer segít stabilizálni vérkeringését, ezáltal
 • javítja sejtjei, szövetei és ezen keresztül létfontosságú szervei vér-oxigén ellátását, anyagcseréjét.
A keringés javulása pozitív hatással van
 • a szív működésére,
 • a vérnyomásra, ami segít csökkenteni a stroke és az infarktus kialakulási esélyét.
Továbbá hatással van
 • a fizikális terhelhetőségre,
 • az idegrendszerre,
 • potenciára
Ezen eredmények eléréséhez olyan személyre szabott támogató
rendszert dolgoztunk ki Önnek, ami egyedülálló!
További információkért kérjük, kattintson az alábbi kerek gombokra!
1.
Mitől
hatékony
a lágylézer-
kezelés?
2.
Hogyan
segítheti a gyógyulásomat
ez a
készülék?
3.
Hogyan igényelhetem az állapotfelmérést és mi történik
utána?
A lézer hatására a koleszterin és a trigliceridek elszállításáért felelős enzimek aktiválódnak a vérben. Ezek aktivitásának hiányában a vér „zsírosodik”, az érszűkület kockázata, és ezzel egyidejűleg az infarktus, az agyvérzés, valamint a mikrokeringési rendszer sérülésének veszélye jelentősen megnő.

A magyar lakosság többségénél már diagnosztizálhatóak azok a tünetek, melyek komoly előjelei lehetnek valamely súlyos trauma közeledtének, a legtöbben mégsem cselekszenek időben, mert nincsenek tisztában a háttérben meghúzódó kockázatokkal.
Ezek a tünetek jellemzően a
szívdobogásérzés • terhelésre légszomj • gyakori szédülés - fejfájás • verítékezés • sápadtság • fülzúgás • gyakori lábgörcsök • átmeneti látászavarok • rosszabb esetben eszméletvesztés,
vagy ha a „halálos négyes” valamelyik – vagy akár több – jellemzője jelen van: ezek az • elhízás • magas vérnyomás • magas vérzsírszint • és a cukorbetegség.
Ne vegye félvállról, mert ezek a tünetek hátterében megbújó folyamatok hatására idővel egészen biztosan kialakulnak azok az elváltozások szervezetében, melynek eredményeként bármikor bekövetkezhet egy hirtelen trauma, de van megoldás!

Amennyiben nem tudja biztosan, mennyire érintett a szív-és érrendszeri betegségek kockázatában, javaslunk egy személyes konzultációval egybekötött állapotfelmérést központunkban, így objektív eredmények alapján ott tudunk Önnek segíteni, ahol arra a leginkább szüksége van!
Ez az elsőre karórának tűnő készülék Európában bejegyzett orvostechnikai eszköz, 230 elismerő tanulmánnyal és közel 50 év tapasztalattal a háta mögött.

A készülékkel végzett klinikai vizsgálatok igazolják, hogy használatával kiváló eredményeket sikerült elérni az agyi ereket érintő, a szív- és érrendszeri megbetegedések, valamint az orrnyálkahártya-gyulladás kezelésénél. A készülék lézerkezelésre alkalmazott sugarai szöveti roncsolás nélkül hatolnak be a szervezetbe, így biztonságosan és könnyen használható.

Az eszköz, miközben lágylézerrel besugározza a csukló feletti ütőérben áramló vért, aktiválja azokat az enzimeket, amik a zsírok lebontásáért felelősek (LPL). Ezáltal segít csökkenteni a rizikófaktorokat és hozzájárul a tünetek enyhüléséhez. Ez létfontosságú, hiszen a zsíros lerakódások a verőereket elzáró érelmeszesedéshez vezethetnek.
Az egészségügyi problémák mindig ok-okozat következményei – mi nem
tüneteket kezelünk, hanem az okokat!
A legtöbb gyógyszeres kezelés a kialakult tünetre próbál választ adni. Ez olyan, mintha a megfázást jobb papírzsebkendő gyártásával akarná gyógyítani.

Ha a felmérés olyan rizikófaktorokat mutat, amit a lágylézer terápiával hatékonyan kezelhet, megmutatjuk, hogyan alkalmazhatja azt saját maga, naponta. Azért pedig, hogy biztosra mehessen, nyújtjuk a térítésmentes próbakezelést is a felmérés után.
 • Töltse ki a kapcsolat-felvételi űrlapot – néhány órán belül, vagy a legközelebbi munkanapon felvesszük Önnel a kapcsolatot, időpont-egyeztetés céljából.
 • Átfogó állapotfelmérést végzünk – melynek részleteiért kattintson
  • koleszterinszint (az érelmeszesedés egyik alapvető oka az emelkedett koleszterinszint)
  • vércukor-szint (a cukorbetegek közvetlenül érintettek vagy azok lesznek szív-érrendszeri betegségekben)
  • húgysav-szint (az emelkedett húgysavszint az ízületi gyulladásoknak készíti elő a terepet)
  • vérnyomás-szint (a magas vérnyomás közvetlen eredménye az infarktus, az agyvérzés, a veseelégtelenség, a krónikus fülzúgás...)
  • véroxigén-szint (az egészséges ember véroxigén szintje 99%, minél alacsonyabb ez az érték, annál inkább "fulladoznak" sejtjeink)
  • mikroszkópos vércsepp vizsgálat (a vér alakos elemeinek-vértestek, fehérvérsejtek- állapotát, arányát, funkcionalitását vizsgáljuk vele, valamint a salakanyagok, a mikroorganizmusok jelenlétét)
  • biorezonancia vizsgálat (a vizsgálat lényege a testünkben lévő elektromos rezgések és a bennük előforduló eltérések mérése)
  • személyes konzultáció (a vizsgálatok eredményeit szakembereinkkel közösen kiértékelve összeállítunk egy szakmai programot)
 • Kap egy lágylézer-terápiás kezelést – amennyiben vizsgálati eredményei alapján ez szükséges.
 • Egyedülálló, személyre szabott programmal támogatjuk Önt – folyamatos utánkövetéssel, kontrollal a terápia használatában, így segítve a lehető legjobb eredmény elérését.
 • Végül pedig kezelőorvosa fogja visszaigazolni, hogy a kezelések hatásosak voltak – számos esetben a terápia rendszeres használatát követően páciensünk csökkenthette, bizonyos esetekben pedig el is hagyhatta gyógyszereit.
Azok véleménye, akik az egy éves programunk részeként már rendszeresen alkalmazzák a terápiát
„Itt a központban nagyon emberközpontú az egész közeg. Mindenre figyelve történnek a vizsgálatok, a beszélgetések és egyáltalán már maga a fogadtatás is olyan kedves, hogy az ember rögtön elfogadottnak érzi magát.” A. Júlia, Budapest
„Március óta használom rendszeresen a lágylézer terápiás készüléket. Az első vizsgálatnál a vörös vértestek összetapadása ijesztő volt, ezzel magyarázhatók az akkori panaszaim. 2 és fél hónapos rendszeres kezelés után számomra is meglepő javulást észleltünk a kontroll vizsgálatkor. Közérzetem is javult, panaszaim csökkentek, remélem hasonló eredmény lesz a jövőben is. Ajánlom azoknak, akiknek a vizsgálat során szükségesnek találták a gyógykezelést.” Ágnes
„Szívből tanácsolom minden gyógyulni vágyónak. A környezet, ahol ezek a gyógyulások történtek, csak nagybetűvel írhatók le, mert már fél gyógyulás a sok kedvesség, szeretet, udvariasság, a MediCure-nál. Hálás köszönettel és tisztelettel:” Cs. Jánosné, Budapest
5 nyomós érv, hogy miért válassza a lágylézer-terápiás készülékünket
Hatékony kezelés
Rizikófaktor csökkentés
Rizikófaktor csökkentés
VALÓBAN A KIVÁLTÓ OKOK GYÖKERÉNÉL OLDJA MEG A PROBLÉMÁT, NEM TÜNETET KEZEL!

A lágylézer-terápia a zsírbontó enzimek aktivitását fokozza, kedvező hatással van a vér áramlási paramétereire, így a test természetes folyamatait veszi igénybe ahhoz, hogy a rizikófaktorok csökkenjenek és a tünetek enyhüljenek.
Gyógyszerköltségek lefaraghatóak
A kiemelt figyelem az érték
A kiemelt figyelem az érték
A TERÁPIÁS KÉSZÜLÉK CSAK AZ ALAP - A KIEMELT FIGYELEM AZ ÉRTÉK!

Nyomon követési programunk részeként negyedévente – egy éven át díjmentesen személyes utóellenőrzést adunk mindazoknak, akik a lágylézer-terápiás készülékünket használják. Olyan ez, mintha kapna egy futball csapatot, profi szakmai stábbal. - Az edző és a stáb nélkül, a játékosok önmagukban csak céltalanul futkosnának a pályán. Egy profi csapat azonban gyors és fenntartható eredményeket képes elérni.
Egészségpénztárra 100%-ban elszámolható
Úgy gondolja, ez a terápia nem Önnek való?
Az egészségügyi szférában nem sokan büszkélkedhetnek 92%-os elégedettségi rátával, mi azonban igen. 2015 óta már több százan alkalmazzák otthonukban a lágylézer-terápiát, és a negyedéves ellenőrzések során rendre kiderül, hogy 10 páciensünkből 9 teljes mértékben elégedett vele.
Nem csupán egy készülékről beszélünk! Amióta a lézerterápiát kombinálva, személyre szabott terápiás csomagot dolgozunk ki pácienseinknek – elképesztő sikertörténeteket tapasztaltunk. Számos ügyfelünk van, akik több évtizeden keresztül szedték gyógyszereiket, mára azonban csökkentették, vagy el is hagyhatták azokat.
Azonban ne kérjen időpontot, ha
 • azonnali „megtettem, letudtam” megoldást vár,
 • csak kíváncsi, de nem akar tenni az egészségéért,
 • vagy nem hisz abban, hogy egy ilyen eszközzel segíthetünk a gyógyulásában,
 • csak az orvosokban hisz, az alternatívák mindig is megmosolyogtatták.
Azért dolgozunk ezzel a terápiával, mert a klinikai vizsgálatok garanciát jelentenek – nem csak nekünk, hanem ügyfeleink számára is! Amikor ajánljuk alkalmazását, magabiztosak vagyunk, mert tudjuk, hogy rendszeres használattal és az általunk kidolgozott személyre szabott terápiás javaslattal egyedülálló támogatást tudunk biztosítani mindazok számára, akik hiszik és keresik az alternatív megoldásokat!
„...kaptam egy lágylézer-terápiás kezelést, aminek 1 hétig a következő hatásai lettek: - Nem zsibbadt sem a kezem, sem a lábam. - Nem szédültem meg, nem estem el. A lépcsőkön kapaszkodás nélkül közlekedtem. - Ami a legjobban esett, hogy nem izzadt a fejem, nem lógott csatakosan a hajam… - Fizikailag sokkal fittebb voltam. Megvettem a lágylézer-terápiás készüléket…” P. Jánosné, Budapest
„A lézer terápia alkalmazása óta sokkal vitálisabbnak, energikusabbnak érzem magam, azelőtt fáradt, enervált voltam, és a véranalízisben is látható a pozitív hatása a terápiának. Az egyéb vitaminok, amikhez hozzájutottam szintén nagyon jó hatást fejtettek ki, érzésre is egészségesebbnek érzem magam, néhány kilótól is megszabadultam a kúra során. A lézerterápia során a fülfájásom is lecsökkent, ami azelőtt naponta kínzott, most már csak néha fáj. Gyakori szédüléseim pedig megszűntek. Köszönöm!” A. Zsuzsanna, Budapest
„A készüléket április óta használom, a vérnyomásom rendeződött, a vérkép (a vér viszkozitása) szintén folyamatosan bíztató képet mutat. A bal fülemben egy igen kellemetlen elváltozást, alkalmanként bedugulást éreztem, ami megszűnt a használattal. Köszönettel:” Kirschenné, Budapest
És mi a garancia arra, hogy elégedett leszek a terápiával?

A fentiekben felsorolt érvek, eredmények, statisztikák, tanulmányok és felhasználói visszajelzések mellett?

Milyen garancia volna még az, ami megnyugtatná?
Ha azt mondanánk, hogy ki merjük jelenteni, hogy – amennyiben a program részeként napi rendszerességgel alkalmazza a terápiát és lelkiismeretesen betartja javaslatainkat – garantáljuk, hogy egészségi állapota az egy év alatt javulni fog és Ön is az elégedett ügyfeleink körébe fog tartozni, megnyugtatná?
Mert ki merjük jelenteni!
Központunkban naponta korlátozott számban tudunk fogadni pácienseket, de segítünk abban, hogy Ön is mielőbb sorra kerüljön.
Emlékszik, ígértünk egy különleges ajánlatot az Ön számára?
A Magyar Kardiológusok Társasága és a Magyar Nemzeti Szívalapítvány minden évben szeptember utolsó vasárnapján, a Szívünk Napján hívja fel a figyelmet a szív és érrendszeri megbetegedések kiemelkedő gyakoriságára, a mindennapi életben is megvalósítható megelőzési módszerekre.
E törekvéssel karöltve szeretnénk mi is hozzájárulni több érintett szívügyéhez, ezért egész szeptemberben és októberben az állapotfelmérés díja 24.500 Ft helyett, csak 12.900 Ft!
Azonban az online jelentkezők számára, adunk további 40% kedvezményt, így Önnek most mindössze 7.500 Ft-ba kerül a vizsgálat!
Tehát most 70%-al kevesebb összegért gondoskodhat saját maga és családja egészségéről az űrlap kitöltésével! Ez azt jelenti, hogy az eredeti árért – egy fő helyett – most akár családja 3 tagjának biztosíthatja az állapotfelmérést!
Amennyiben nem egyedül jön, úgy az Ön számára tartogatunk még egy kellemes meglepetést is!

Ne feledje, október 31-ig!
A felmérés továbbá tartalmaz most még egy ingyenes próbakezelést is a lágylézer-terápiával, valamint annak szintén díjmentes utóellenőrzését, hogy lássa, az Ön esetében mennyire volt hatékony a kezelés.
A helyek korlátozottak és gyorsan betelnek!
Kattintson ide és használja ki az akciót minél előbb!

A jelentkezéshez kérjük, töltse ki az alábbi adatokat!


Kérdése van? Munkatársaink hétköznap 9.00-17.30 óra között örömmel segítenek, kérjük, keressen minket a +36 70 629 4652 telefonszámon, vagy e-mailben az office@medicure.hu címen!